alatech.ro
cos vezi cosul (gol)
CAUTA
Cauta

PRODUSE

Recomandari
Alatech – 208 D
Alatech – 208 D
19.680,00 Lei

Home » Cum cumpar?
Cum cumpar?
  • Alegeti produsele care iti plac: navigheaza pe site prin categorii si alege produsele care iti plac. Oricand ne poti cere informatii suplimentare despre un produs.
  • Adauga in cos: acum trebuie doar un click pe butonul   
  • Cosul de cumparaturi: aici vezi produsele pe care le-ai ales cat si pretul. Aici poti sterge un produs din cos, poti modifica cantitatea, introduci noua valoare si apesi pe butonul Recalculeaza. Daca doresti si alte produse foloseste butonul Continua cumparaturile. Iar daca vrei sa finalizezi comanda folosesti butonul Trimite comanda.
  • Autentificare: daca esti client vechi trebuie doar sa introduci adresa de e-mail si parola iar daca cumperi prima data de la noi trebuie sa iti creezi un cont, introduci adresa de e-mail si parola pe care o doresti in campul parola si confirmare parola
  • Datele personale: introduci datele personale, incepand cu numele, adresa si un telefon unde te putem gasi dupa care click pe Salveaza modificarile
  • Confirmare comanda: acesta este ultimul pas. Sunt afisate datele personale (adresa de livrare) si cosul de cumparaturi. Daca sunt greseli la datele personale click pe Modifica datele personale iar daca vrei sa modifici cosul de cumparaturi click pe Modifica cosul de cumparaturi. Daca totul este in regula trebuie doar click pe butonul Datele sunt corecte, trimite comanda si comanda ta este plasataReguli de confidentialitate: Respectam legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice).
Oferta zilei
NOUTATI
APARAT DETARTRAJ
APARAT DETARTRAJ
787,00 Lei
Lampa Stomatologica de polimerizare cu LED, fara fir
Lampa Stomatologica de polimerizare cu LED, fara fir
749,00 Lei
AIRFLOW PROFIJET + PUDRA AIR FLOW Gratis
AIRFLOW  PROFIJET + PUDRA AIR FLOW Gratis
269,00 Lei
TURBINA DENTARA COLOR LUXURY CU CAP MARE
TURBINA DENTARA COLOR LUXURY CU CAP MARE
599,00 Lei


Home Contact Livrare si plata Articole Specialitate Politica de returnare Parteneri
Dreptul de autor © SC ALATECH SAM SRL CIF: 917268 J40/14702/2008. Toate Drepturile Rezervate.