Despre Implant    Implanturile Alatech sunt recomandate intr-o gama larga de patologii dentare sunt disponibile intr-o mare varietate de lungimi si diametre. Cu ajutorul numeroaselor solutii protetice se poate rezolva orice problema tehnica, garantand o valoare estetica inalta.

    Implantul Alatech este tratat cu SLA (sandblasted with large grits and acid etched) pentru a mari suprafata implantului si implicit o mai buna osteointegrare. Fiind analizat dupa tehnicile de sablare la microscopul electronic prin metode speciale s-au evidentiat depresiuni uniforme de microdimensiuni (1-2Ám diametru), iar valorile pentru rugozitatea medie si inaltimea maxima au fost de 1.19Ám si 10.53Ám,. In studiile facute in vitro si in vivo pentru a stabili interactiunea celula-suprafata s-a demonstrat ca rugozitatea si starea suprafetei implantului au accelerat proliferarea si diferentierea osteoblastica, formarea si maturizarea tesutului osos.
    Corpul implantului este din titan pur de gradul 5, iar acest lucru ii ofera o rezistenta ridicata precum si o biocompatibilitate crescuta fata de aliajele din titan, fapt ce duce la osteointegrare intr-o suprafata mai mare si mai rapida.
    Caracteristicile bioactive ale suprafetei implantului ajuta la cresterea tolerantei in conditii adverse de vindecare, discongruenta patului osos sau a implanturilor.
    Implantul Alatech este caracterizat prin forma conica a corpului implantului si conexiunea de tip hexagon intern.
    Pasul filetului mai adanc asigura o suprafata de contact mai mare, rezultand o stabilitate primara imbunatatita, indiferent de tipul de os, o auto-filetare foarte buna, precum si impiedicarea miscarilor de rotatie in timpul inserarii implantului sau a insurubarii/desurubarii componentelor protetice.

Quality control system and regulations of the highest required level with the approvals of ISO 9001 of European body CE, Israeli AMAR and American FDA.