Despre noi

   AlaTech este o companie infiintata in 2001, fiind specializata in inginerie mecanica. Acest lucru ne pemite sa producem implanturi deosebite, cu o forma realizata special pentru o rezistenta maxima si o pentru o mai buna osteointegrare.

   De asmenea ne concentram atentia pentru conceperea unor masini pentru tratarea suprafetelor, curatarea implanturilor si impachetarea in medii speciale, in eprubete din sticla special concepute pentru aceasta, ceea ce face ca implanturile noastre sa aiba o rata mare de succes (98%).

Implanturile AlaTech

   Sunt realizate din aliaj de titaniu Ti-6AI-4VELI. Acest material este ideal pentru o osteointegrare completa si rezistenta mecanica maxima. Toate implanturile sunt sterile si impachetate in eprubete duble.

   Sterilitatea este garantata daca ambalajele nu sunt deschise sau deteriorate. In cazul in care ambalajul este rupt sau deteriorat, este total contraindicata sterilizarea implantului in autoclav, si va trebui sa fie returnat distribuitorului pentru a fi inlocuit. Inainte de utilizare verificati termenul de garantie. Implanturile trebuiesc utilizate imediat dupa deschidere eprubetelor.